Aften menuen

Aften Fra 17.00 – Sent

Forretter

Læsø tartelet – 115 kr
Dampet rødspættefilet med cremet jomfruhummersauce, jomfruhummer og urter i sprød butterdej.

Moules – 95 kr
Dampede blåmuslinger, fløde, hvidvin, hvidløg og masser af urter.

Carpaccio – 110 kr
Tyndskåret rå kalv med frisée, parmesan, oliven og trøffelmayo.

Chevre Chaud – 85 kr
Varm gedeost på grøn salat med hasselnøddeknas og sennepsdressing.

Rørt tartar af kalv – 120 kr
Med estragon, sprødt rug og peberrod.

Stegt foie gras – 135 kr
Stegt foie gras briobhe og kompot.

Hovedretter

Fuglen – 215 kr

Fisken – 225 kr

Oksen – 225 kr

Grisen – 215 kr

 

Alle vores yndlingsretter med varierende kødstykker, se tavlen.

Bøffen   325kr

Min, 300 g dansk kalve-ribeye

Flamberet ved bordet med bearnaise, portvinssauce og sprøde fritter

Tavle-retter

Varierer efter sæson og udvalg – Spørg din tjener

Snacks

Saltede mandler – 35 kr

Oliven – 35 kr

Rugbrødschips med dip – 35 kr

Sødt & Ost

Gateau marcel – 95 kr
Mørk fyldig chokoladekage serveret med vaniljeparfait.

Dagens søde – 75 kr

Kiksekage – 70 kr
Vores version af klassikeren lavet med masser af smør og god chokolade.

Udvalg af oste – 115 kr
Et udvalg af forskellige oste.

Aftenens 3-retters Menu 350kr

– Varierer fra aften til aften – spørg din tjener

Den Gode Vinmenu 200kr

Den Fantastiske Vinmenu 300kr