Jul og nytår

Alle bestillinger skal sendes til:
Bestilling@bistroteket.dk

Julemenu i huset

FROKOSTMENU

Julelækkerier 225kr

Sild med kaperscreme, æbler og kapersbær

Toast med håndpillede rejer og Mayo

Terrin af gris

Rosastegt kalv med remoulade

Confiteret and og tyttebær

Med brød og smør

Læsøtartelet, 2 stk 145kr

Sprøde tartelettter med dampet rødspættefilet, jomfruhummer og hummersauce

Cæsarsalade 95kr

Hjertesalat med cæsardressing, kylling og parmesan

Bistrotekets Croque 135kr

Varm sandwich m. Hjemmerøget Færøsk laks, svampe og pocheret æg

Moules 95kr/Moules frites 125kr

Dampede blåmuslinger

Carpaccio 110kr

Kalveinderlår, trøffelmayo og oliven

Tuncarpaccio 120kr

Rød tun, æble og syrnet fløde

Chevre Chaud 85kr

Varm gedeost på grøn salat

Tatar af kalv 120kr

Kalveinderlår, rug, peberrod, estragon og agurk

Brættet 125kr

2 stk Valgfri af nedenstående rugbrød

Spætte og Remo / Æg og Rejer / Hønsesalat

Rosa kalv, løgkompot og peberrod / Sæsonstykket

70kr pr stk

Takeaway Jul og Nytår 2017

Nytårs menu, du anretter og varmer selv efter vores anvisninger.

  • Snack; Sprøde flager med svampemayo/ tørret skinke/ oliven 45kr
  • Bistrotekets letrøgede laks med blomkål, urter og noter af skaldyr.
  • Oksemørbrad, smørbagt tærte med kartoffelsouffle, babyrødder, syltede bøgehatte og estragonsauce
  •  Tripple chokoladedrøm med baileys, orange og knas
  •  Brød
  • 375kr

Tilkøb:

  • 1/2 kogt sorthummer med dijonaise og salat 150kr (istedet for laks +50kr)
  •  Østers 15 kr stk
  •  Natmad, oste-pølsebræt 65kr
  •  Kaviar 12g med 4 blinis og syrnetfløde 180kr
  •  Bestilling online ved minimum 2 personer sidste bestillingsfrist 27/12 2017.
  •  Afhentes 31/12 kl 12-15

Jul ud af huset, ved minimum 8 personer

  • Krydderurteflan med letrøget laks, dijonaise og maltflager
  • Pizzaladiere, sprød butterdej- intens løgmarmelade, trøffel og gris
  • Confiteret andelår
  • Cremet kartoffel
  • Sprød kål med vinterfrugt og knas
  • Vaniljefromage med risflager og kirsebær i variation
  • 295kr

Tilkøb:

  • Julesild med kaperscreme og rugbrød
  • Portvinsmarineret kalv med juleslaw
  • 2 gode oste med sødt og sprødt
  • 45 kr pr. ovenstående ret
  • Hjemmebagt hvedebrød og smør 15 kr pr person

 

AFTENMENU

SNACKS

Saltmandler ell. Franske Oliven ell.

Rugchips&dip – 35kr/stk

JULEMENU

Hjemmerøget Færøsk laks – dild – rygeost

– æbler

Terrin af gris – blodappelsin – sennep

And – appelsin – kål

Ris – vanilje – kirsebær

3 retter 350kr

(laks, and & dessert)

4 retter 400kr

(laks, terrin, and & dessert)

Ost i tilkøb 75 kr.

Luksus Jul

Bobler – 4 retter

Fantastisk vinmenu – Kaffe

825kr

Den gode vinmenu:

3 glas 200kr

4 glas 265kr

5 glas 335kr.

Den fantastiske vinmenu:

3 glas 275kr

4 glas 365kr

5 glas 455kr

FORRETTER

Læsø tartelet – 115 kr.

Rødspættefilet, jomfruhummer,

butterdej

Moules – 95 kr.

Dampede blåmuslinger

Carpaccio – 110 kr.

Kalveinderlår, trøffelmayo og oliven

Chevre Chaud – 85 kr.

Varm gedeost på grøn salat

Tatar af kalv – 120 kr.

Kalveinderlår, rug, peberrod, estragon &

agurk

HOVEDRETTER

Fuglen – 205kr

Confiteret Andelår, sprød kål, appelsin og

fyldig sauce

Fisken – 215kr

Bagt torsk, grønkål, bøgehatte, tyttebær og

ægtesauce

Oksen – 225kr

Braisseret okseskank med varme krydderier

Grisen – 205kr

Braisseret svinebryst, jordskokker, æbler og

æblesauce

SØDT & OST

Udvalg af oste – 115 kr.

Gateau Marcel – 85 kr.

Chokoladekage, vaniljeparfait

Dagens søde – 70 kr.

Kiksekage – 65 kr.

kiks, smør & chokolade