Menuen

Vores livretter og hvorfor vi elsker dem!

Vi har bevidst valgt ikke at lade os begrænse eller binde af et specifikt køkken. Det er vigtigere for os at smagen og især glæden er i højsædet.

Hver især kommer vi med mange noter i bagagen, men fælles er vores forkærlighed for den franske facon hvorpå man opbygger smag og dybde i basis råvarer. Vi tilfører vores personlige tvist og smag ved at bygge videre med alle vores personlige nuancer og det der rør noget i os.

Det kunne være den lokale tradition fra Læsø, hvor Johanne hele sin opvækst har fået ”fisk i skal” til enhver festlig lejlighed. Den er nu blevet til Læsø Tarteletten, som rummer historie, minder og glæde.

Eller Peters barnlige glæde ved at spise muslinger med fingrene, kun bevæbnet med en tom muslingeskal, smurt ind i saften og suppen – i et forsøg på at få hele oplevelsen med af dette prægtige dyr. Tænk at man spiser det hele, som et urmenneske i sit element. Det både fascinerer og skræmmer.

Vores hovedretter kan ikke beskrives nærmere end ”Fisken” eller ”Oksen” da vi endnu ikke har besluttet hvilken af vores livretter vi vil lave næste gang du kommer forbi. Vi glæder os bare over de mange dejlige muligheder. Derfor ingen faste retter – men variationer alt efter sæson, humør og slagterens udvalg.